Actualitate

Incredibil. Ce avere are Adrian Minune. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva vreodată

Este unul dintre cei mai celebri maneliști ai României și toată lumea dansează pe melodiile lui. Dar nimeni nu știe ce avere incredibilă are Adrian Minune.

Are o avere colosală, zeci de mașini de lux și tot atâtea case, dar și credite care-l cocoșează. Nimeni nu s-a gândit ce a strâns Adrian Minune.

Incredibil. Ce avere are Adrian Minune. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva vreodată

Este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai țării și iubit peste măsură. Pe melodiile lui dansează toți românii, de la cei de rând până la cei mai renumiți politicieni ai țării. Lui Adrian Minune se pare că are tot ce-și dorește pe lume, inclusiv mașini de lux și case la care nimeni nu ar fi sperat vreodată. Pe de altă parte, acesta are de plătit și foarte multe credite la bănci. Sursele spun că acesta are în garaj nu mai puțin de 13 mașini de lux. Și de fiecare dacă când cineva din familie își dorește o mașină ultimul model, acesta nu refuză niciodată. Și nu se uită niciodată la bani. De altfel, Karmen fiica sa, a primit un astfel de automobil și toată lumea a rămas uimită de frumusețea lui.

Câte apartamente are cel mai iubit manelist

Cât privește vilele, acestea sunt, vorba cântecului, fără număr. Pe lângă vila din București, acesta are mai multe apartamente dar și mai multe terenuri atât în București dar și în zonele limitrofe. Se crede că ar avea în total vreo 15 vile, dar și o avere care se ridică la suma de 1,5 milioane de euro. Adrian Minune nu se uită la bani nici când e vorba de vacanțe. Și pentru că adoră să zonele cele mai exclusiviste, acesta nu ratează nici o ocazie să plece să se distreze cu familia în Dubai. Mai mult, acesta a făcut și o expediție în deșert.

Tags