Actualitateinfo

Incredibil. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu. Vedeta a fost chemată de urgență

Și-a parcat mașina în subteranul unui centru comercial, dar imediat vedeta a fost chemată la microfon. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu.

Nici n-a apucat să se îndepărteze bine de mașina parcată în subteranul unui centrul comercial, că a și fost chemată de urgență. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu.

Incredibil. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu. Vedeta a fost chemată de urgență

A fost anunțată urgent la microfon să vină la mașina pe care abia o parcase în subteranul unui centrul comercial. Bianca Drăgușanu s-a dus într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat cu bolidul ei de lux. Când a ajuns, a văzut cum un pui de pisică a intrat în mașina ei și nu mai vroia sub nici un chip să iasă.

După lupte seculare, acesta a reușit să fie scos. ”Am fost anunțată la microfon, multă lume aici, care m-au anunțat că ce credeți? În mașina mea a intrat un pisic pe care Horia încearcă să-l scoată. Dar nu știm cum. Nu știu cum a intrat în mașină la mine, ziceți, cum mi se poate întâmpla mie în fiecare zi ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

A fost la un pas de accident

Cu doar câteva zile în urmă, tot Bianca a anunțat că dacă nu ar fi fost atentă la timp, ar fi fost la un pas de un accident. Vinovată era o femeie care a uitat să scoată mașina din viteză. ”Ieri am parcat și o tipă și-a uitat mașina scoasă din viteză și a sărit mașina să mă lovească”, a spus blonda tot pe Instagram.