Actualitate

Incredibil. Ce a făcut iubitul Elenei Udrea în Săptămâna Mare

Adrian Alexandrov a făcut un gest la care nu s-ar fi gândit nimeni. Ce s-a întâmplat cu iubitul Elenei Udrea.

Iubitul Elenei Udrea e atent la orice detaliu. Și pentru că fostul ministru al Turismului nu e chiar o gospodină desăvârșită, acesta a luat atitudine.

Incredibil. Ce a făcut iubitul Elenei Udrea în Săptămâna Mare

A trecut puțin timp de când fosta blondă de la Cotroceni a primit o palmă zdravănă de la viață. A fost condamnată la opt ani de închisoare, alături de fiica lui Traian Băsescu, Ioana. Ce-i drept pe partea personală, toate îi merg din plin, iar iubitul are grijă să nu-i lipsească nimic. Și pentru că se apropie Paștele cu pazi repezi, Alexandru Alexandrov a hotărât că trebuie să facă toate cumpărăturile de rigoare. Mai ales că Elena Udrea nu e chiar o gospodină desăvârșită. Așa că a plecat să cumpere shaoarma pentru toată familia. Cu de toate și multe.

A primit amendă pentru viteză

Îndrăgostit de automobilul său de lux și se pare și de viteză, iubitul Elenei Udrea a fost surprins când avea 152 km/h, într-un loc unde limita de viteză era de 100 km/h. Sigur că acesta a primit amendă, pe care, enervat la culme, a contestat-o. Deocamdată însă, nu a primit nici un răspuns. Dacă el scapă ieftin, nu același lucru se poate întâmpla cu iubita sa care riscă mulți ani de închisoare.

“Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar. Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea.