Actualitate

Incredibil. Alex Velea s-a certat cu Smiley. Nu mai vor să audă unul de celălalt. Să fie oare banii de vină?

Chiar dacă nu s-a lăsat cu scandal, Alex Velea a rupt prietenia cu Smiley. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Au trecut vremurile când Alex Velea și Smiley erau nedespărțiți. Cei doi au rupt orice legătură. Care e motivul pentru care nu-și mai vorbesc.

Incredibil. Alex Velea s-a certat cu Smiley. Nu mai vor să audă unul de celălalt. Să fie oare banii de vină?

Ani buni, Smiley a fost nelipsit de lângă Alex Velea. Acum însă a intrat dihonia între cei doi și s-au certat. Chiar dacă nu a fost un scandal așa cum s-ar fi așteptat unii și alții, sursele spun că nu mai vor să audă unul de celălalt. De ce s-a întâmplat asta? Se pare că Alex Velea nu i-ar fi spus lui Smiley atunci când a început relația cu Antonia și acesta s-ar fi supărat.

Velea s-a schimbat mult în ultima perioadă

„Smiley n-a avut habar despre povestea lor de amor și nu se aștepta că Alex să îi ascundă. Chiar s-a plâns în repetate rânduri că a aflat ultimul în contextul în care ei erau de nedespărțit. A fost uimit și a zis că Velea s-a schimbat mult în ultima perioada”, au declarat surse din apropierea celor doi.

Alex nu îi mai răspunde la telefon

Tot sursele afirmă că cel care ține coada pe sus este Alex Velea, care nici măcar nu îi mai răspunde lui Smiley la telefon. „Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă.

Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex. (…) Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon.

Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au mai relatat sursele.