Actualitate

Încă o minune pentru Gabriel Cotabiță

S-a vindecat de cel mai cumplit virus, dar Gabriel Cotabiță a mai avut parte de încă o minune.

A scăpat de tot răul din viața sa și s-a vindecat și de coronavirus. Dar Gabriel Cotabiță a mai avut parte de încă o minune.

Încă o minune pentru Gabriel Cotabiță

Viața l-a pus în situația tot mai complicate, ba chiar a văzut moartea de multe ori în fața ochilor. A trăit clipe grele cu ani în urmă și recent s-a îmbolnăvit și de coronavirus. Dar Gabriel Cotabiță a recunoscut că a mai avut parte de încă o minune. Ce s-a întâmplat cu cântărețul la doar câteva zile după ce s-a vindecat de coronavirus? Un lucru la care nu s-a așteptat nimeni. Vederea i s-a îmbunătățit vizibil.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a declarat artistul. Mai mult, acesta spune că nu s-a speriat, a depășit totul cu încredere și cu multă credință în Dumnezeu.

În 2016 a fost la un pas de moarte

„Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a adăugat cântărețul. În 2016, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Acesta se afla în acel moment la o sală de sport și a intrat în stop cardiorespirator. Artistul a intrat atunci în comă, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să își revină. Și de acea dată, marele ajutor a venit tot din partea Divinității. Cântărețul se simte un om împlinit și spune că este gata să meargă înainte în viață și să treacă peste toate greutățile.

 

Tags