ActualitateExtern

În Turcia străzile sunt spălate cu spumă

Turcia a reușit să îndepărteze riscul de îmbolnăvire cu coronavirus după ce străzile au fost bine dezinfectate și s-au montat aparate de spălat pe mâini

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În Turcia s-au făcut eforturi foarte mari pentru a ține la distanță epidemia cu coronavirus, Așa se explică faptul că în această țară s-au înregistrat doar 19 cazuri de persoane infectate.

Advertisment

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca a impus măsurile de prevenție ideale

Și în Turcia virusul a fost adus de către persoane care au călătorit din Europa. Totuși, în ciuda faptului că a ajuns în țară, acesta nu s-a răspândit așa de repede ca și în alte părți. Măsurile impuse au fost unele dintre cele mai eficiente.

Advertisment

Turcia a avut un real succes în eforturile sale de prevenire a îmbolnăvirii. Guvernul de la Ankara a impus noi metode în încercarea de a stopa răspândirea virusului. Dat fiind faptul că pe străzi s-au montat aparate de spălat mâinile dotate cu soluții igienizante oamenii se află în afara oricărui pericol.

Se pare că acest virus poate fi îndepărtat dacă străzile sunt curățate în profunzime cu spumă dezinfectantă. În acest fel, microbii mor și nu mai există riscul de îmbolnăvire.

Guvernul turc a fost cel mai inspirat în ceea ce privește măsurile de prevenire a coronavirusului. Și pentru acest lucru merită toată stimă cetățenilor. S-au luat măsurile necesare la timp pentru că oficialitățile au pus pe primul loc sănătatea populației acestei țări.

S-au impus reguli suplimentare față de cele preluate și de alte țări

Desigur că și în Turcia ca și în restul țărilor s-a decis închiderea școlilor și a universităților. De asemenea, s-a interzis participarea unui număr mare de oameni în spațiile publice. Organizarea evenimentelor sportive va avea loc fără spectatori iar multe zboruri au fost anulate.

Se închid și barurile și cluburile de noapte pentru a reduce în mod semnificativ riscul de răspândire a virusului. Încă de la primul caz descoperit, persoanele infestate au fost complet izolate. Toți apropiații și membrii familiei au fost puși sub supraveghere medicală. Acestea sunt unele dintre măsurile care au dus la rezultate optime la nivelul țării.

În ciuda faptului că virusul Covid-19 a apărut în urmă cu 90 de zile, în provincia chineză Wuhan și s-a răspândit rapid în întreaga lume, Turcia este un caz fericit.

Desigur că epidemia de coronavirus este o problemă globală. În mod surprinzător, ministrul a afirmat că Turcia este una dintre țările care pot acordă ajutor cetățenilor și le pot asigura condiții foarte bune pentru a depăși această problemă.

Turcia a luat toate măsurile de precauție necesare împotriva virusului în timp util de aceea aici nu există motive de îngrijorare. Toate instituțiile țării se implică total și fac tot ce este necesar, de aceea rezultatele obținute sunt net superioare altor țări.

Advertisment
Advertisment