Actualitate

În trecut, a avut bucătar și majordom. Ce a ajuns să facă acum Monica Gabor în America

Nu s-ar fi gândit nimeni ce a ajuns să facă în America Monica Gabor. Să fie iubire la mijloc sau nevoie?

În trecut, a avut bucătar și majordom. Ce a ajuns să facă acum Monica Gabor în America

Trăiește pe picior mare într-o vilă de 3,5 milioane de dolari în California. Ce face Monica Gabor pentru iubitul său chinez? Ce nu a vrut să facă niciodată pentru fostul său soț, Irinel Columbeanu, care a adorat-o. Și-a pus șorțul în față, și-a suflecat mânecile și s-a transformat într-o gospodină. Pentru că își răsfață iubitul, pe Mister Pink. Drept urmare, într-o singură zi, aceasta a gătit șapte feluri de mâncare.

De la cele mai bune preparate românești, la cele asiatice. Drept urmare, chinezul s-a delectat u chifteluțe românești din carne, dar și din cartofi, supă de kale, batoane cu cereale, paste cu sos pesto și creveți la grătar. Iar toate acestea le-a postat Monica pe Instagram, ca să vadă toți românii ce femeie de casă a devenit.

Își dorește copii cu chinezul

Chiar dacă mulți au spus că e însărcinată, vedeta a dezmințit zvonul, însă a recunoscut că ea și Mr Pink vor să aibă un copil. „ Acum avem o fată și un băiat, pe Irina și Anthony. Dacă vom avea alți copii chiar nu contează ce sex vor avea, important este să fie sănătoși și să aibă o relație apropiată cu toți membrii familiei”, a declarat Monica cu ceva timp în urmă. Și, chiar nimeni nu ar fi crezut așa ceva, Monica Gabor este în acest moment profesor. După ce s-a pregătit cinci ani ca să știe să vorbească perfect engleza, aceasta o predă la un liceu din Beverly Hills.

Tags