Actualitate

În Israel se fac măști speciale, deosebit de eficiente

Dorin Saraga, ambasadorul Israelului susține că aceste măști pot ucide virusul și țin la distanță riscul îmbolnăvirilor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ambasadorul Israelului în România, face un anunț care atrage atenția  tuturor. Măștile care ucid virusul reprezintă aliatul suprem pe care îl au cetățenii în această perioadă.

Vin vești bune din partea Israelului

De curând s-a aflat că în Israel se pot face măști care nu doar blochează virusul, ci pur și simplu îl elimină cu desăvârșire. Aceste măști sunt acum testate de către specialiști și se speră că vor putea fi puse cât mai repede în folosință,

Advertisment

Anunțul făcut de către Ambasadorul Israelului în România, a adus speranțe noi omenirii care se află într-o lupta cruntă împotriva coronavirusului.

Advertisment

Întreaga omenire speră ca într-o zi să apară vești mai bune din orice țară a lumii unde se fac noi descoperiri. Acesta este momentul când Israel vine cu măsuri unice, posibil salvatoare.

Cele patru mari centre de cercetare ale lumi sunt SUA, China, Japonia sau Israel

Acestea sunt țările de unde se speră că vor veni curând și alte vești mult mai bune. Pentru moment, o companie din Israel a descoperit un vaccin de stopare a virusului.

Însă este nevoie de aprobare pentru a folosi vaccinul, înainte că acest lucru să fie posibil el trebuie testat pe oameni. Acest procedeu va dura cu siguranță câteva luni, astfel că cercetătorii nu se pot pronunța mai repede.

Nimeni nu a crezut vreodată că acest virus va face ravagii în toată lumea într-un timp foarte scurt, fără să poată fi omorât. Acest virus atacă indiferent de vârstă de aceea trebuie să fim mai uniți că niciodată.

Ambasadorul Israelului se arată destul de îngrijorat văzând care este situația actuală la nivel internațional. Totuși acesta este foarte încrezător în ceea ce privește situația din Israel. Se observă că aici nu s-a înregistrat niciun deces din cauza coronavirusului

La nivel global, lipsa de resurse, printre care măștile de protecție, testele coronavirus sau dezinfectanți poate duce la rezultate foarte grave. Serviciile de sănătate trebuie să se implice total pentru a face rost de toate aceste resurse. Produsele igienizante sunt deosebit de importante în această perioadă dificilă.

Dacă sunt luate măsurile necesare și sunt respectate cu strictețe omenirea are o șansă de a fi salvată. În caz contrar, există riscul ca acesta să fie sfârșitul. Se face apel la înțelegerea oamenilor de pretutindeni și se dorește ca totul să se sfârșească cu bine.

Advertisment
Advertisment