Actualitate

În curând, ne putem vaccina împotriva coronavirusului la Circul Metropolitan

În cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva coronavirusului, românii se vor putea imuniza atât la Romexpo, cât și la Circul Metropolitan sau Palatul Copiilor.

Circul Metropolitan, Romexpo și Palatul Copiilor sunt doar câteva din locurile unde românii se pot vaccina împotriva coronavirusului.

În curând, ne putem vaccina de coronavirus la Circul Metropolitan

Potrivit Oanei Nicolescu, șefa Direcției de Sănătate Publică București, vor fi deschise în Capitală 200 de puncte de vaccinare împotriva coronavirusului. Cele mai multe vor fi la Circul Metropolitan, Romexpo, Palatul Copiilor, dar și în diferite mall-uri și spitale. Toate aceste centre de vaccinare vor fi avizzate și funcționale până la 15 ianuarie. În funcție de mărimea locului, în fiecare centru vor fi mai multe puncte unde bucureștenii se vor putea vaccina împotriva virusului care a speriat omenirea.

Unde vor fi cele mai mare centre de vaccinare

În aceste condiții, în sectorul 1, bucureștenii se vor putea imuniza la Centrul expozițional Romexpo. În sectorul 2 vor avea la dispoziție atât Circul Metropolitan București cât și Spitalul Colentina. Cei din sectorul 3 se pot duce la Spitalul de Urgență Floreasca, Gral Medical, Spitalul Colțea. În sectorul 4 vor fi puncte de vaccinare la Grand Arena Mall și Palatul Copiilor, iar în sectorul 5 la Liberty Center Mall. Nu în ultimul rând, vor exista centre de vaccinare și în sectorul 6, la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu și la Centrul medical Doris.

De ce nu s-au făcut centre de vaccinare pe stadioane

Potrivit șefei DSP București, nu au putut fi organizate centre de vaccinare pe stadioane dintr-un motiv bine întemeiat. În primăvară, urmează să aibă loc Campionatul European de Fotbal. Dar vor exista centre de vaccinare și spitalele Obregia, Floreasca, Universitar, Militar dar și în clinici private. Pe data de 15 ianuarie va începe a doua etapă de vaccinare împotriva coronavirusului. În această etapă urmează să fie imunizate atât persoanele care lucrează în domenii esențiale, cât și cei de peste 65 de ani și cu boli cronice.

 

Tags