Actualitate

Ilinca Vandici Sprijinită de Părinți După Ce a Intrat în Televiziune

Actrița cheltuie foarte mulți bani pe îmbrăcăminte și încălțăminte. Ea a cerut suportul părinților la începutul carierei sale.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cariera în televiziune i-a oferit șansă de a câștigă sume importante de bani. Ca și orice început  de drum. la început nu a fost deloc ușor.

În prima perioadă, salariul era destul de mic astfel ca Ilinca avea nevoie de ajutorul părinților. Ilinca Vandici și-a cheltuit tot salariul pe o pereche de sandale care i-au furat inima.

Advertisment

Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” a simțit mereu o atracție puternică pentru modă

Întotdeauna i-au plăcut hainele scumpe și a vrut să fie mereu în ton cu moda. Așa se explică și faptul că era în stare să ofere o suma consistentă pe o pereche de sandale.

Advertisment

La începutul carierei în televiziune, Ilinca Vandici a făcut mai multe lucruri cu care a ieșit din tipare. Vedeta de la Kanal D mărturisește că nu poate rezista tentațiilor atunci când este vorba despre vestimentație, accesorii și pantofi. Această investește mereu în garderoba ei și este încântată de fiecare lucru achiziționat.

Întâmplare haioasă de care își aduce mereu cu drag aminte

O întâmplare de la inceputul carierei sale, o face să privească cu nostalgie la acele vremuri. De când a văzut o pereche de sandale într-un magazin din Calea Victoriei i-au rămas ochii și inima la ei.

Se gândea mereu cum i-ar veni cu acele sandale și nu a rezistat să nu le cumpere. Chiar dacă prețul lor era unul foarte mare pe care abia și-l permitea în acea vreme, nu a renunțat la idee.

La 19 ani și-a cumpărat prima pereche de sandale de firmă. A dat tot salariul pe ele dar consideră că au meritat din plin.Încălțămintea și accesoriile reprezintă pasiunea ei. Cu banii primiți pentru o lună în televiziune și-a cumpărat o o singura pereche de sandale.

Pentru a supraviețui restul lunii, Ilinca a cerut sprijinul părinților. Vedeta este mereu recunoscătoare părinților care au susținut-o și au ajutat-o de fiecare dată. Chiar dacă tatăl sau a murit își amintește cu mare drag de el.

Aceștia i-au acordat întotdeauna suport financiar de care avea nevoie. La început câștigă puțin iar părinții i-au fost întotdeauna aproape. Părinții ei i-au oferit tot ce a vrut. Nu au spus niciodată că nu pot și au sprijinit-o în tot ceea ce face.

Sprijinul părinților a contat enorm pentru vedeta de televiziune. Ea este recunoscătoare pentru tot ce au făcut părinții pentru ea. Își amintește și acum cum la fiecare sfârșit de lună îi suna pentru a le mai cere bani suplimentari.

Advertisment
Advertisment