Actualitate

Ilinca Vandici, declarații dureroase despre relația cu tatăl ei: „Eu am avut nevoie și de altceva”

Ilinca Vandici nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei, iar acum a scos la iveală detalii dureroase despre copilăria sa.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ilinca Vandici a fost prezentă în emisiunea colegei sale de trust, Denise Rifai, care i-a adresat prezentatoarei TV o întrebare despre tatăl său. În acel moment, realizatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” nu și-a putut opri lacrimile și a început să plângă, explicând apoi reacția sa. Chiar dacă deseori vorbește cu drag și mândrie despre familia sa, puțini sunt cei care știu că Ilinca Vandici nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl său.

Se pare că, uneori, bărbatul era destul de exigent, iar fiica sa a trăit, într-o oarecare măsură, marcată de atitudinea bărbatului. În momentul în care a fost întrebată despre relația celor doi, Ilinca Vandici a spus că nu și-a judecat părintele, deși a avut numeroase discuții despre modul în care atitudinea lui a făcut-o să se simtă, dar și ce lipsuri emoționale și afective i-a provocat.

Advertisment

Ilinca Vandici, declarații dureroase despre relația cu tatăl ei

„Nu l-am judecat niciodată (n.r. – pe tatăl ei), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar. Îi iubesc, i-am iubit și îi voi iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp”, a declarat Ilinca Vandici, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Advertisment
Advertisment
Advertisment