Actualitate

Ilinca Vandici, declarații bombă despre bărbații cu care s-a iubit! Pe ce criteriu i-a ales? „Am avut relații cu milionari”

Ilinca Vandici a făcut declarații neașteptate despre bărbații cu care s-a iubit și, printre altele, a dezvăluit inclusiv criteriul pe baza căruia i-a ales.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ilinca Vandici are o relație de ani buni cu Andrei Neacșu, un afacerist din zona de Nord a Capitalei, alături de care are și un băiețel în vârstă de 5 ani, pe nume Zian. Vedeta a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre faptul că soțul ei doar aduce bani în casă și că de restul treburilor se ocupă ea, fapt care a fost aspru criticat de multe femei. Acum, Ilinca Vandici surprinde din nou, în emisiunea lui Denise Rifai, unde a răspuns fără să stea pe gânduri la orice întrebare.

Astfel, Ilinca Vandici a fost întrebată despre bărbații cu care a fost împreună și a mărturisit că s-a iubit cu bărbați foarte potenți financiar și, cu toate acestea, averea unui bărbat nu o interesează. Mai mult, a povestit că la un moment dat a avut un iubit care nu avea la fel de mulți bani ca ea, motiv pentru care l-a întreținut pe parcursul întregii relații.

Advertisment

Ilinca Vandici, declarații bombă despre bărbații cu care s-a iubit! Pe ce criteriu i-a ales?

”Da, am avut un iubit pe care l-am întreținut eu, surpriză. Presa nu scrie despre aceste lucruri, că nu sunt atât de interesante sau poate sunt, sau poate că nu am vrut eu să spun despre ele pentru că mi se părea prea rușinos. Nu i-am căutat niciodată…Am avut bărbați cu care am avut relații de lungă durată și s-a nimerit să fie potenți financiar.

Advertisment

Acum, sincer, dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu-și permite lucrurile astea, care e viziunea lui asupra vieții, dacă el până la vârsta respectivă nu reușește o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai bună decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele.

Eu am iubit omul întotdeauna, nu m-au interesat banii, drept urmare, am avut relații cu milionari, nu m-am ales cu nicio vilă, cu nicio mașină, cu nicio piscină, cu absolut nimic. Da, m-am ales cu câteva cadouri, două-trei gentuțe de firmă și un colier cu diamante, să zic”, a declarat Ilinca Vandici.

Advertisment
Advertisment