Actualitate

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”: „Nu mi s-a părut potrivit”

Ilinca Vandici spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”. Cum s-au înțeles?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Denise Rifai a avut-o ca invitată pe Ilinca Vandici, pe care a întrebat-o inclusiv despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”. Pe vremea când prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” era împreună cu Alin Cocoș, fostul politician forma un cuplu cu tatăl acestuia, Dorin Cocoș. Mai mult, la momentul acela au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Elena Udrea ar fi încercat să intervină în relația Ilincăi cu „fiul vitreg”, iar realizatoarea TV a lămurit situația.

La ani buni după ce Ilinca Vandici s-a despărțit de Alin Cocoș, vedeta a clarificat totul despre așa-zisul conflict pe care l-ar fi avut cu Elena Udrea, dat fiind faptul că tabloidele scriau, la vremea respectivă, că omul politic nu are o părere prea bună despre „nora sa” cu care ar fi avut un conflict. Ilinca Vandici mărturisește că nu a avut parte de vreo ceartă cu Elena Udrea, ba chiar s-au întâlnit foarte rar și niciodată nu au discutat despre oricare dintre relațiile lor.

Advertisment

 Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”

„O admir foarte tare și o plac pe Elena. Nu pot spune că am avut o relație sau că eram prietene. Ne-am întâlnit de vreo 2, 3 ori în doi ani și jumătate la câte o masă. Nu pot să spun că am împărțit experiențe sau am povestit lucruri. Însă da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce să ne certăm.

Advertisment

Alin nu m-a cerut niciodată în căsătorie. Nuntă în Bora Bora? Cine a spus asta și eu nu știu?! Presa a scris multe la vremea respectivă.Era foarte interesant să amesteci între o relație de iubire între doi copii, că și eu și Alin eram copii, e super interesant să amesteci un nume precum era la vremea respectivă și este Elena Udrea. Nu mi s-a părut potrivit”, i-a recunoscut Ilinca Vandici lui Denise Rifai.

Advertisment
Advertisment