Actualitate

Ilie Năstase vrea divorțul în instanță. Cu ce va rămâne Ioana

Dacă până acum toată lumea spera că cei doi vor găsi o cale de împăcare, bomba a răsuflat. Ilie Năstase vrea divorțul în instanță.

Iubirea dintre Ilie Năstase și Ioana este o simplă amintire. Acum legendarul sportiv vrea divorțul în instanță. Se pare că Ioana nu va rămâne cu nimic.

Ilie Năstase vrea divorțul în instanță. Cu ce va rămâne Ioana

Problemele din ultima perioadă au făcut ca frumoasa poveste de dragoste dintre Ioana și Ilie Năstase să ajungă la final. Cei doi au hotărât să meargă fiecare pe drumul lui și au ales calea divorțului. Doar că nu vor semna actele la notar așa cum ar fi sperat apropiații lor, pentru că Năstase vrea divorțul la tribunal. Bruneta a fost contactată de jurnaliști și a spus, la rându-i, că nu înțelege de ce fostul său soț a ales instanța. De asemenea, aceasta a menționat că bunurile comune vor fi împărțite, potrivit legii.

Eu nu stau să mă țigănesc

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a declarat Ioana Simion. Ce se va întâmpla însă cu mașina de 100.000 de euro pe care afaceristul i-a făcut-o cadou? Ioana spune că nu e exclus ca acesta să i-o ceară, dar nu o deranjează, pentru că are nevoie de liniște sufletească. Mai presus de orice. „Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată”, a mai spus Ioana.