Actualitate

Ilie Năstase o face praf pe Ioana. Ai trecut și tu prin patul lui?

Unul dintre cei mai mare tenismani ai lumii, Ilie Năstase, nu are deloc noroc în dragoste. După ce s-a despărțit de Ioana, o face praf. Ai trecut și tu prin patul lui?

Când a văzut o fotografie de-a fostei sale soții, Ioana, Ilie Năstase a luat foc și a început cu jignirile. Ai trecut și tu prin patul lui?

Ilie Năstase o face praf pe Ioana. Ai trecut și tu prin patul lui?

Se pare că nici o femeie nu e pe placul lui Ioana Năstase. Fostul tenisman s-a supărat foc atunci când a văzut o fotografie de-a fostei sale soții. Ce era atât de compromițător? Care să fie motivul pentru care Năstase s-a enervat atât de rău? Ioana le-a arătat fanilor săi un buchet de flori pe care l-a primit recent. Și nu un buchet oarecare, ci unul format din câteva sute de trandafiri albi, iar în mijlocul unui mov. Bineînțeles că toți prietenii virtuali ai acesteia au apreciat buchetul.

Să fie buchetul venit din partea lui Nick Rădoi?

Nimeni nu știe de la cine a primit bruneta imensul buchet de flori, dar unul dintre internauți a pus paie pe foc atunci când a spus că buchetul e posibil să fi venit de la Nick Rădoi. De aici și până la scandal nu a fost decât un pas mic.

„De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris fostul jucător de tenis în mediul virtual. La auzul acestor vorbe, Ioana s-a simțit extrem de jignită și a șters imediat comentariul fostului său soț. Chiar dacă cei doi au fost împreună de Paște, Ioana vrea să fie liberă.

„Atunci când într-o căsnicie se ajunge în postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot rezolva exclusiv soții. Dar e posibil ca lucrurile să se rezolve și să redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi și o femeie liberă, desigur! Nu mai cred în căsătorie. Nu știu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce știu e vreau să duc o viață liniștită și cât mai fericită!”, a declarat ea în urmă cu câteva luni.