Actualitate

Ilie Năstase negociază împăcarea cu Ioana

Dan Capatos a aruncat bomba. Ilie Năstase negociază împăcarea cu Ioana.

La doar o săptămână de la când a luat bătaie de la soțul ei, Ioana a acceptat să se întâlnească cu Ilie Năstase.

Ilie Năstase negociază împăcarea cu Ioana

Ilie Năstase mi-a spus că azi s-a împăcat cu Ioana. E anunțul pe care l-a făcut Dan Capatos în emisiunea lui. Un lucru neînțeles de mulți români care nu au înțeles cum de o femeie ca Ioana se poate întoarce la un bărbat care a lovit-o. Se pare că adevărul e undeva, la mijloc, iar Ioana a spus tot adevărul jurnaliștilor de la click. Aceasta a povestit că s-a a acceptat să iasă la masă cu Năstase, dar asta nu înseamnă mare lucru. Pentru că nu poate uita bătaia pe care a primit-o și a fost nevoită să sune la 112 să primească ajutor.

Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor

“Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor”, a declarat Ioana Năstase. Se vede treaba că Ioana Năstase a primit probabil vreo ofertă pe care nu a putut să o refuze, care brusc, i-a schimbat hotărârea. În ceea ce privește divorțul, nu e prima dată când Ioana anunță că se va despărți de Ilie Năstase. Dar niciodată nu s-a ținut de cuvânt, pentru că promisiunile bărbatului au fost probabil cu… multe zerouri.

“Căsnicia lor e șubredă!”

Scandalul de acum se pare că ar fi pornit de la gelozia lui Ilie Năstase. Motivul a fost un mesaj pe care i l-a dat Ioanei ca să-i ureze la mulți ani fostul său iubit, Nick Rădoi. ”Am purtat discuții foarte lungi, telefonice, când Ioana voia să divorțeze. Căsnicia dintre ea și Ilie e șubredă”, a declarat milionarul.

 

Tags