Actualitate

Ilie Năstase e terminat. Ioana nu mai vrea să stea lângă el de frică

La începutul lunii ianuarie, Ilie Năstase a făcut un gest necugetat. Și-a agresat soția. Acum, Ioana nu mai vrea să stea lângă el, de frică.

A trăit o traumă atunci când a fost agresată de soțul său, Ilie Năstase. Ioanei îi e frică și nu se întoarce acasă.

Ilie Năstase e terminat. Ioana nu mai vrea să stea lângă el de frică

După ce a fost agresată de soțul său, Ilie Năstase, Ioana a sunat, speriată, la 112 pentru a cere ajutor. Aceasta a refuzat însă să facă plângere împotriva acestuia, pentru că mai are o condamnare la activ. Ioana Năstase a spus că tot ce și-a dorit atunci a fost să iasă teafără din casă. Cât privește motivul pentru care s-a ajuns aici, Ioana refuză să vorbească.

Vine încărcat din altă parte și se răzbună pe mine

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase.

Nu se întoarce acasă

Pentru că e întrebată de toată lumea ce urmează să facă în viitor, Ioana a spus că nu se va întoarce acasă, pentru că îi este frică și acum. „Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok.

Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a mai spus Ioana Năstase.

 

Tags