Actualitate

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare

Ghinionul pare că-l urmărește pe Ilie Năstase. I-au trecut prin pat doar femei frumoase, însă toate l-au părăsit. Fostul tenisman a fost condamnat la închisoare.

A greșit cu toate femeile pe care le-a avut și continuă să o facă. Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare.

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare

A atras întotdeauna femeile ca un magnet, însă Ilie Năstase s-a despărțit de toate. Care să fie motivul? Violența acestuia? Comportamentul total ieșit din comun? Recent, acesta a făcut o greșeală uriașă și cu actuala soție, Ioana, pe care a bătut-o. Totul s-a aflat după ce bruneta a sunat la 112 ca să ceară ajutor. Ulterior, aceasta a plecat de acasă fără să ia nimic și s-a refugiat la Constanța.

Se pare că de data aceasta totul a pornit de la gelozia afaceristului. El ar fi izbucnit după ce Ioana ar fi primit un mesaj de felicitare de la fostul iubit, milionarul Nick Rădoi. „Amândoi ne-am contactat. De când ne-am despărțit, între mine și Ioana nu au existat decât salutări. Părerea mea este că, poate din nou, a făcut același lucru pe care l-a mai făcut când mă înjura și mă înjură frecvent prin restaurante și prin locuri, dar el trebuie să înțeleagă că lucrurile astea nu sunt bune. Da! Cred că violența de aseară a fost din cauza mea”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars.

Ioana nu a depus plângere din respect

Chiar dacă e foarte speriată, Ioana spune că nu a depus plângere la poliție din respect și încă nu știe dacă va depune divorț sau nu. „Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el”, a declarat aceasta.

În prezent, Năstase este pus sub supraveghere

O mare problemă a avut-o Ilie Năstase în 2018. Afaceristul a fost prins când a condus fiind sub influența băuturilor alcoolice. De parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, acesta a sfidat organele legii și a mai fost prins încă odată, la o distanță de doar șase ore. În această situație, acesta a primit o pedeapsă de 9 luni și 10 zile de închisoare. Acesta se află sub supraveghere și în acest moment. Dacă cineva îi va face vreo plângere penală, fostul tenisman va fi obligat să facă închisoare.

 

Tags