Actualitate

IKEA România închide porțile

Pentru cel puțin o perioada se închid magazinele IKEA dar clienții pot face cumpărături online începând de astăzi, 20 martie, ora 18.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

O veste destul de rea vine și din partea IKEA România care face un anunț de mare importanță. În urma statisticilor de epidemie la nivel național, s-a decis că este mai bine pentru toți ca magazinele să fie închise. Nu se știe până când dar cu siguranță nu își vor deschise porțile până ce nu trece acest val de îmbolnăviri rapide.

Magazinele IKEA sunt închise datorită riscului mare de infestare cu COVID-19

Reprezentanții magazinelor IKEA din România nu se pot pronunța până când vor ține magazinele închise. Aceștia pun pe prim plan sănătatea locuitorilor acestor țări. Măsurile luate vin tocmai din grijă pentru clienți și a personalului care lucrează aici.

Advertisment

Prin urmare s-a decis că oamenii să aibă în continuare libertatea de a cumpăra toate cele necesare online, începând de azi . Cele două magazine din București nu mai funcționează și după cum stau lucrurile nu se vor deschide curând.

Advertisment

Datorită pandemiei de coronavirus situația la nivel național nu se arată deloc încrezătoare. Partea cea mai proastă este că nici pe viitor lucrurile nu arată prea bine. Totuși, de astăzi clienții au posibilitatea să acceseze site-ul online și să depună comenzile dorite. simplu și rapid.

Conducerea magazinelor IKEA sunt îngrijorați de sănătatea clienților și a angajaților

Cei care obișnuiau să viziteze des magazinele IKEA din capitală, de astăzi o vor putea face doar online. Din cauza vitezei cu care se răspândește virusul se iau măsuri de precauție pentru că reprezentanții magazinului se arată foarte preocupați.

IKEA – Băneasa și IKEA – Pallady sunt deschise în mediul online pentru clienți de astăzi. Cu toții ne confruntăm cu o situație fără precedent. Așa se explică nivelul înalt de îngrijorare și chiar de frică la gândul că coronavirusul se extinde atât de rapid printre oameni.

Reprezentantul CEO IKEA Europa de Sud Est vrea să asigure toate măsurile de protecție angajaților, de aceea a decis să închidă magazinele. În plus, se dorește să se protejeze pe cât posibil și mediul înconjurător. Acesta susține că a luat o decizie corectă având în vedere cazurile grave care încep să apară și la noi în țară.

Totodată își dorește să treacă cât mai repede această situație extrem de dificilă și să își poată reîntâmpina clienții  cu produse noi și multe zâmbete. Deocamdată România nu mai poate zâmbi. Situația devastatoare în care ne aflăm ne face tot mai posomorați

Chiar și în aceste momente suntem rugați cu toții să fim înțelegători și să dăm dovadă de solidaritate. IKEA este compania care a avut mereu grijă de oameni și de mediu. Cei care se află la conducere transmit mesaje de încurajare celor care sunt infestați cu coronavirus. Ei au un deosebit respect pentru medicii care fac eforturi foarte mari pentru a-i trata.

Advertisment
Advertisment