Actualitateinfo

Îi e frică că-și pierde bărbatul? Ce vrea să facă Viorica de la Clejani

2021 a venit cu planuri mari pentru Viorica de la Clejani. Vedeta are gânduri mari pentru acest an, pentru că vrea să arate mai bine ca niciodată.

A venit momentul ca Viorica de la Clejani să aibă grijă de imaginea sa. La ce s-a gândit artista.

Îi e frică că-și pierde bărbatul? Ce vrea să facă Viorica de la Clejani

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere Viorica de la Clejani spune că anul acesta va intra în cabinetul unui medic estetician pentru că vrea să arate mai bine ca niciodată. ”Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc. Să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba. Ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni.

Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”, a declarat Viorca de la Clejani. Nu de aceeași părere este Ioniță, care susține că ”niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”.

Unde s-au cunoscut cei doi

Viorica de la Clejani și Ioniță sunt printre cele mai sudate cupluri din showbizz-ul românesc și deliciul spectatorilor. Cei doi s-au cunoscut când erau copii și Viorica spune că de atunci s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soț. “Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit artista.

 

 

Tags