Actualitate

Idei pentru izolare: 7 seriale de urmărit pe Netflix

7 dintre cele mai bune seriale de urmărit în această perioadă în care nu avem voie sa ne părăsim locuințele.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Narcos spune povestea celui mai mare traficant de droguri din toate timpurile. Serialul este filmat chiar în Columbia, “acasa” la Pablo Escobar. Escobar era cunoscut pentru violența sa extremă, dar și pentru bogăția uriașă colectată în urma traficului de cocaină.

Jane The Virgin este o combinație de succes între o telenovelă și o satiră a telenovelelor

Personajul principal, ca și întreaga serie, te va încărca cu multă energie pozitivă. A fost nominalizat și premiat la Globurile de Aur.

Advertisment

Bodyguard este o serie britanică produsă pentru BBC, dar preluată de Netflix. Bodyguard este foarte antrenant, te va menține în tensiune până la sfârșit, ceea ce îl face un thriller de succes. Personajul principal este un fost soldat britanic acum polițist special, detașat ca gardă de corp pentru un ministru în cabinetul britanic.

Advertisment

Stranger Things. Dacă doriți să urmăriți o serie de groază pe Netflix, atunci aceasta este cea mai bună alegere. Într-un oraș mic din statul Indiana, Statele Unite, se întâmplă fenomene paranormale. Un băiețel dispare într-o dimensiune paralelă. Prietenii săi îl caută, cu ajutorul unei fete cu puteri supranaturale.

Vrei un serial de gangster? Peaky Blinders este foarte popular. Este destul de violent, deoarece prezintă întâmplările unei familii de gangsteri într-o societate vicioasă și în căutarea direcției, după încheierea Primului Război Mondial.

Breaking Bad. Dacă nu l-ai văzut încă, acum este șansa ta să-l urmărești pe Netflix

Ca și celelalte serii recomandate în această categorie, Breaking Bad este recunoscut drept una dintre cele mai bune serii create vreodată. Walter White, un modest profesor de chimie, devine traficant de droguri după ce a aflat că are cancer. Vrea să ofere familiei cât mai mulți bani, așa că intră în această afacere foarte profitabilă.

House of Cards este probabil cea mai populară serie Netflix. Este o super-producție, cu super actori și un scenariu personalizat. Kevin Spacey și Robin Wright joacă un cuplu fără scrupule hotărât să ajungă în vârful puterii politice americane. Nu pleacă atunci când trebuie să se joace murdar, să manipuleze și chiar să ucidă.

Advertisment
Advertisment