Actualitate

I-a înnebunit pe toți. Cât câștigă Selly din Youtube

E unul dintre cei mai buni vloggeri din România dar nimeni nu s-a gândit ce sumă imensă a putut să facă Selly din Youtube.

Multă muncă și ore de filmare, dar acum este extrem de fericit. Cât a putut să strângă Selly din Youtube. Nimeni nu s-a gândit vreodată.

I-a înnebunit pe toți. Cât câștigă Selly din Youtube

Este în acest moment cel mai urmărit creator de conținut din țară. Dovada cea mai clară sunt milioanele de fani pe care le are atât pe facebook cât și pe Instagram, TikTok și bineînțeles, Youtube. Cât a reușit să se îmbogățească Selly? Nici mai mult, nici mai puțin decât 1 milion de euro. Și suma este în creștere, pentru că tânărul are mulți ani de experiență în spate și știe cum să-și crească vizualizările.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sume imense câștigă și Dorian Popa

Un alt vlogger celebru rămâne cântărețul Dorian Popa, care are un succes incredibil pe rețelele de socializare „Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a spus acesta.