Actualitate

Grațiela Duban surprinde prin gesturi la Survivor România

Gabriela nu se ascunde ci îi face ochi dulci unui alt concurent din cadrul concursului. Ea pare foarte apropiată de Ghiță de la Survivor.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În prima fază, se credea că între cei doi nu este decât o prietenie, însă faptele surprinse arată mai mult decât atât. Gabriela și Ghiță de la Survivor se comportă tandru unul cu celălalt.

Gabriela Duban și Ghiță de la Survivor prieteni și posibili iubiți

În ultima ediție a concursului Survivor, prin eforturile depuse Gabriela și Ghiță au câștigat o recompensă. Drept urmare, aceștia au avut oportunitatea de a viziona un film împreună.

Advertisment

Soția lui Andrei Duban a profitat de această ocazie și a încercat să se apropie tot mai mult de Ghiță. Cei doi au stat relaxați pe canapea, părând foarte apropiați.

Advertisment

A fost seară în care s-au distrat pe cinste, Imaginile i-au surprins râzând, jucându-se și tachinându-se unul pe altul, așa cum fac unii iubiți. Din privirile lor s-a înțeles imediat că este vorba despre iubire, în special pentru că s-au distrat fără nici o reținere.

Gabriela și Ghiță se simt extraordinar de bine atunci când sunt împreună. Este surprinzător pentru public, însă ei au mai apărut și altă dată în această ipostază.

Însă, cu siguranță nu este deloc plăcută pentru soțul Gabrielei. Aceasta nu se teme să își arate sentimentele pe față, de vreme ce se gândește doar la Ghiță

Grațiela a mai filtrat și altă dată cu Ghiță chiar dacă este căsătorită

La un moment dat, când simțea că nu mai are putere să meargă mai departe Grațiela s-a aruncat în brațele sportivului. Survivor a fost emisiunea care a făcut-o să trăiască momente extrem de tensionate și să facă gesturi neașteptate.

Atunci când credea că nu mai are nici o șansă să supraviețuiască în concurs și-a găsit alinare în brațele sportivului. Aceștia au fost surprinși de mai multe ori îmbrățișându-se cu dor. Camerele cu infraroșu au surprins imagini care surprind gesturile tandre ale concurenților.

Atunci când este întrebată despre performanță acestui concurent, ea are numai cuvinte de laudă de spus. Susține că este un foarte bun sportiv care se remarcă printr-un caracter frumos.

Ori de câte ori a fost nevoie acesta a încercat mereu să îi aducă liniștea de care avea nevoie. Când trecea prin moment dificile acesta i-a dat puterea necesară să meargă mai departe. Faptul că arată bine și este un dansator de excepție a făcut-o pe Grațiela să se gândească la el mai mult ca la un bărbat nu ca la un prieten.

Advertisment
Advertisment