Actualitate

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la un pas de divorț. Primele declarații: „O situație care nu e tocmai roz”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost la un pas de divorț. Primele declarații despre cumpăna prin care au trecut.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Giulia Anghelescu a mărturisit că ea și soțul ei, Vlad Huidu, au fost la un pas de divorț. De altfel, au decis să ia o pauză și au stat despărțiți vreme de un an, lucru care se pare că i-a ajutat să își rezolve problemele. Dat fiind faptul că sunt împreună de mai bine de un deceniu, cei doi soți nu au avut parte numai de lapte și miere în căsnicie, iar solista a dezvăluit cum a reușit să readucă pasiunea între ea și Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au împreuenă doi copii, iar la un moment dat au fost la un pas de divorț. Situația și-a revenit, iar cei doi au lucrat, împreună, pentru a aduce relația pe făgașul cel bun. După un an șu jumătate de pauză, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se declară mai fericiți ca niciodată. Întrebată care este secretul unei relații fericite, de lungă durată, Giulia Anghelescu a spus că răbdarea și comunicarea sunt vitale.

Advertisment

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la un pas de divorț. Primele declarații

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre cum ea și soțul ei au reușit să depășească momentele dificile. Acum, Giulia se consideră o femeie norocoasă, căci soțul ei, Vlad Huidu, o ajută foarte mult.

Advertisment

„Oamenii trebuie să aibă răbdare. Răbdarea și înțelegerea e cea mai importantă. Noi am ajuns să ne cunoaștem extraordinar de bine și să știm exact cum să facem când intervine o situație care nu e tocmai roz. De fiecare dată discutăm și încercăm să găsim o soluție, comunicarea e extrem de importantă.

Treburile casnice le împărțim aproape în mod egal. Am noroc că am un soț care mă ajută extrem de mult, care mă ajută inclusiv în bucătărie, nu gătește, dar mă ajută. Toată lumea face curățenie la noi acasă, eu sunt disperată după curățenie”, a spus Giulia, pentru Playtech.ro.

Advertisment
Advertisment