Actualitate

Gina Pistol și Smiley, primele declarații de când sunt părinți

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol a adus pe lume o minunăție de copil. Cum se descurcă mama și tatăl Smiley cu micuța.

Sunt cei mai fericiți părinți, dar Gina Pistol și Smiley au descoperit că nu e deloc ușor să crești un copil. Cum au făcut față până acum.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații de când sunt părinți

Viața de părinte e extrem de frumoasă, dar nu e deloc ușoară. Iar Gina Pistol și Smiley văd asta pe propria lor piele. Cum au trecut primele două săptămâni? Proaspeții părinți au făcut față, dormind doar câteva ore pe noapte. Gina le-a dezvăluit totul fanilor săi pe rețelele de socializare. “Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan.

Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare.  Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, a spus vedeta.

Vreau să îmi iau atestat de tătic

La rândul lui și Smiley a povestit cum este în postura de tată de fetiță. Aceasta a acceptat invitația lui Mihai Morar și a spus totul. „Vreau să îmi iau atestat de tată! E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc şi vreau să trăiesc fiecare lucru în parte (…) Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată. Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, a declarat acesta.