Actualitate

Gina Pistol i-a pus capac. Smiley se însoară

E fericit că în scurt timp va deveni tată și a luat cea mai importantă decizie din viața sa. Smiley se însoară cu Gina Pistol.

Și-a găsit în sfârșit iubirea. Gina Pistol numără zilele până va deveni mamă. Mai mult, Smiley vorbește de căsătorie.

Gina Pistol i-a pus capac. Smiley se însoară

Smiley și Gina Pistol fac în acest moment cuplul momentului. Artistul și-a surprins fanii după ce a făcut declarații uluitoare. Cântărețul spune că nu exclude posibilitatea să facă o căsătorie înainte de a veni pe lume primul său copil. Smiley și Gina sunt apreciați de toți fanii pentru că, în ciuda celor care au spus că nu va ține relația, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, ei au terminat și camera copilului, care arată ca în povești și s-au decis și privind numele bebelușului. Dar au spus că nu vor spune nimic decât după ce acesta va veni pe lume.

Sunt foarte încântat că va fi fetiță

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri”, a declarat Smiley într-o emisiune.

Nu exclud căsătoria

Totodată Smiley a spus că în ceea ce o privește pe Gina, nu a fost dragoste la prima vedere. Dar acum e mai îndrăgostit ca niciodată, drept pentru care se gândește la căsătorie. Cu câteva luni în urmă, când a vorbit despre copil, Gina Pistol a mărturisit că totul a fost o minune de la Dumnezeu. În condițiile în care mai mulți medici i-au spus vedetei că nu are șanse să devină mamă. Aceasta spune că va fi o mămică cool și abia așteaptă momentul în care își va strânge copilul în brațe.

 

Tags