Actualitateinfo

Gigi Becali are medicamentul împotriva coronavirusului, afla cum poti beneficia….

Mare iubitor de cele sfinte, Gigi Becali a ridicat o mănăstire de taină la Vâlcea, unde vrea să se retragă la bătrânețe. El spune că are medicamentul împotriva coronavirusului.

A ieșit din ce în ce mai puțin pe sticlă, pentru că vrea să fie cât mai aproape de Dumnezeu. Gigi Becali a construit o mănăstire la Vâlcea.

Gigi Becali are medicamentul împotriva coronavirusului

Obișnuit al televiziunilor, Gigi Becali nu mai vrea să iasă pe sticlă decât să vorbească despre biserică, coronavirus și medicamentele anti coronavirus. La 62 de ani, afaceristul spune că nimic nu e mai important pentru el ca dragostea pentru Dumnezeu. Drept urmare, acesta a hotărât ca ultimii săi ani din viață să îi petreacă la mănăstire. Mai mult, potrivit unor surse, acesta și-a anunțat prietenii și pe cei apropiați că nu va mai dura mult și se va muta la un schit din Vâlcea. O mănăstire de taină pe care el a ridicat-o.

Mănăstirea se află în localitatea Pătrunsa

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, a declarat recent Gigi Becali. Schitul unde Becali vrea să stea ultimii ani din viață se află în județul Vâlcea, satul Pătrunsa. Până atunci însă, afaceristul vrea să salveze cât mai multe persoane de coronavirus. În consecință, el își dorește să introducă în farmaciile din România medicamentul Arbidol.

Acesta a comandat cantități foarte mari din Rusia, însă, din nefericire, marfa sa este blocată în vamă. Potrivit acestuia, acest medicament este singurul care în acest moment ajută la vindecarea coronavirusului. „Am 40-50 000 de flacoane în vamă și nu-mi dau voie să intre în România. Nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poata și omul de rând să cumpere aceste pastile. Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa”, a declarat Gigi Becali.

 

 

Tags