Actualitate

Ghinioanele se țin scai de Liviu Vârciu. E cu nervii la pământ și nu mai suportă ce i se întâmplă

Nu trece o zi ca îndrăgitul artist Liviu Vârciu să nu mai pățească ceva. Vedeta se ține tare, dar e cu nervii la pământ.

A rămas fără talon, apoi fără permis. Liviu Vârciu e plin de ghinioane de la o vreme și nu știe cum să scape de probleme.

Ghinioanele se țin scai de Liviu Vârciu. E cu nervii la pământ și nu mai suportă ce i se întâmplă

După ce a scăpat de coronavirus, Liviu Vârciu a sperat că va duce o viață liniștită. Însă ghinioanele nu-l lasă să trăiască așa cum își dorește. Ce a mai pățit îndrăgitul prezentator? A rămas și fără permis pentru trei luni. Motivul? A fost prins de poliție că circula cu o viteză de 100 km/h, în localitate, unde se circulă doar cu 50 km/h. „Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu când a fost întrebat ce a făcut grav.

Artistul se ține tare și a împărtășit momentul cu fanii săi

Faptul că are permisul suspendat pentru luni vine după ce lui Liviu i-a fost luat și talonul, care a fost găsit expirat. „Când o comiți, când ești blestemat! (…) În rest, ce să vă zic, bine sănătos, am nervii slabi. Într-o săptămână am rămas fără talon, fără cheie și fără permis. Mai am să rămân fără mașină.”, a declarat artistul în stilu-i caracteristic. Mai grav e faptul că acum Liviu Vârciu va trebui să dea din nou examen pentru permis. Chiar dacă era foarte supărată, iubita lui Liviu a reușit să glumească. „La 40 de ani, ți s-a schimbat norocul”, i-a spus Anda Călin. Tot ce îi rămâne artistului de făcut e să se pună cu burta pe carte, pentru a intra din nou în posesia permisului de conducere.

Tags