Actualitate

Gheorghe Zamfir, declarații șocante despre viață și căsătorie. Nu a spus niciodată aceste lucruri

La 80 de ani, Gheorghe Zamfir e mai fericit ca niciodată. Are o nevastă frumoasă care îl adoră și datorită ei se menține în formă. Declarații incendiare ale marelui artist.

S-a căsătorit acum 11 ani cu aleasa inimii sale și spune că este un înger trimis pe pământ. Gheorghe Zamfir spune lucruri la care nu v-ați fi așteptat.

Gheorghe Zamfir, declarații șocante despre viață și căsătorie. Nu a spus niciodată aceste lucruri

Este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și un om împlinit din toate punctele de vedere. Potrivit click.ro, Gheorghe Zamfir trăiește cea de-a doua tinerețe alături de frumoasa sa soție, Nicoleta Beca, cu care e împreună de 11 ani. Chiar dacă aceasta e mai mică cu 44 de ani decât gigantul naiului, cei doi se iubesc ca în prima zi și preferă să-și țină viața privată departe de ochii lumii. “Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul, cu ceva timp în urmă.

A lăsat castelul din Beverly Hills pentru vila din apropierea Găieștiului

Strâns legat de țara lui natală, Gheorghe Zamfir spune că nu a acceptat un castel care i s-a oferit la Beverly Hills. A preferat să se întoarcă acasă, aproape de Găiești, unde are o vilă superbă. “Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, a mai spus marele artist. Puțini sunt cei care știu că vedeta are un fiu, venit pe lume din dragostea sa cu o femeie din Canada. Din păcate însă, acesta nu e ferm convins că e băiatul său. “Se spune că am un fiu în Canada, dar încă nu am făcut ADN-ul de paternitate. L-am recunoscut de fiu, adică în actele de naştere. Îl cheamă Emmanuel Teodor şi l-am botezat”, a declarat naistul, cu mulți ani în urmă pentru ziarul Ring.