Actualitate

Gestul care ridică multe semne de întrebare. Andra și-a bătut joc de o concurentă de la Românii au talent

Andra a fost pusă în fața unei situații neprevăzute la emisiunea unei este jurat. Însă toți românii au rămas șocați când au văzut cum și-a bătut joc cântăreața de ea.

Prestația unei concurente la Românii au talent făcut-o pe Andra să recurgă la un comportament total ciudat. Și-a bătut joc de aceasta.

Gestul care ridică multe semne de întrebare. Andra și-a bătut joc de o concurentă de la Românii au talent

E una dintre cele mai talentate cântărețe din România, iar gestul pe care l-a făcut la emisiunea Românii au talentat i-au lăsat pe toți fără cuvinte. Ce-i drept, prestația concurentei a fost sub orice critică, motiv pentru care Andra nu a ratat nici o ocazie ca să o taxeze. „Hai să oprim că văd că butoanele nu merg!

Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat.Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat partenera lui Măruță.

Cât de duri au fost și ceilalți jurați

Ce-i drept, fata, pe nume Alina, i-a uimit și pe ceilalți jurați, care au aruncat de asemenea cu vorbe grele. „Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a subliniat Andi Moisescu. La rândul său, Smiley a subliniat că: „E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a mai subliniat încă o dată Smiley ceea ce i-a derutat pe cele patru vedete.