Actualitate

George Burcea a uitat-o definitiv pe Andreea Bălan. Relația lui cu Viviana Sposub a ajuns la un alt nivel

Chiar dacă nici acum nu a finalizat divorțul cu Andreea Bălan, George Burcea e mai fericit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut iubita sa, Viviana Sposub.

Viviana Sposub și-a surprins iubitul, pe George Burcea, de ziua îndrăgostiților. Cei doi au arătat tuturor fanilor cât de mult se iubesc.

George Burcea a uitat-o definitiv pe Andreea Bălan. Relația lui cu Viviana Sposub a ajuns la un alt nivel

Sunt din ce în ce mai fericiți și pare că nimic nu le poate sta în cale. George Burcea și Viviana Sposub au trecut la următorul nivel al relației. Cei doi au petrecut cea mai frumoasă zi a îndrăgostiților, iar Viviana i-a făcut iubitului său un cadou inedit. Lecții de dans contemporan. Cei doi au făcut un filmuleț pe care l-au postat pe rețelele de socializare. Mai mult, tânăra și-a dezvăluit dragostea pentru George și i-a făcut declarații surprinzătoare. „La mulți ani, iubire!!! Te iubesc! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Viviana Sposub. Cu puțin timp în urmă și George i-a arătat Vivianei ce reprezintă pentru el. „Viviana Sposub, te iubesc”, i-a scris Burcea, iar fanii au început imediat cu tot felul de comentarii.

Ce au spus fanii

„Parcă e și mai frumos Burcea de când e cu tine. Ce face iubirea din om”, „Să fiți sănătoși, iubiți-vă mult, asta e tot ce contează”, au spus unii internauți. Iar alții au spus că sunt ”Cel mai tare cuplu din România”, ”Sunteți superbi. Vă potriviți de minune”. Și pentru că relația lor e din ce în ce mai strânsă, Viviana și-a dus iubitul la familia sa. Părinții Vivianei l-au plăcut imediat și le spune tot timpul cât de frumoși sunt împreună. Rămâne de văzut ce drum vor alege cei doi după ce George va termina divorțul cu cântăreața Andreea Bălan. Desi sursele spun că acesta e pregătit de o nouă căsătorie.

 

Tags