Actualitateinfo

Gata! S-a aflat totul! Cine e femeia cu care a fost prins Pepe

A uitat definitiv de fosta soție și a hotărât să trăiască așa cum își dorește. Pepe a fost prins cu o nouă femeie.

A fost prins cu o nouă femeie la restaurant. Pepe e acum un bărbat liber și vrea să-și refacă viața.

Gata! S-a aflat totul! Cine e femeia cu care a fost prins Pepe

Nu mai suferă după divorț și vrea să fie fericit. Pepe a fost văzut pentru prima dată după despărțirea de Raluca Pastramă cu o tânără domnișoară. Cei doi erau într-un restaurant luxos din Capitală și se distrau de minune. Cântărețul și frumoasa domnișoară nu au făcut rabat de gesturi tandre, iar sursele spun că au fost și mai apropiați după un paravan. Să fie oare aceasta femeia pe care o va alege să-i fie alături după despărțire?

Ce a declarat recent despre o nouă relație

Cu doar câteva luni în urmă, Pepe a declarat la Dan Capatos în emisiune nu se poate sub nici o formă problema împăcării cu fosta soție. Pe de altă parte, el a mărturisit că nu trebuie să-și pună nimeni nici un fel de întrebări dacă el sau Raluca vor fi văzuți în curând cu cineva de mână. Asta pentru că e deschis la o nouă relație. ”Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine voi apărea, eu sau Raluca Pascu, cu cineva de mână.”, a declarat Pepe la emisiunea lui Dan Capatos.

Cine este domnișoara cu care a fost surprins

Potrivit spynews.ro, se pare că domnișoara cu forme apetisante, care întoarce privirile tuturor bărbaților e un make up artist și se numește Yasmine. De altfel ea este extrem de cunoscută în Capitală. În trecut, sursele spun că domnița ar fi fost și model și ar fi prezentat pe multe podiumuri.