Actualitate

Gata, nu se mai ferește. Ce a făcut Andreea Bălan cu iubitul său, Tiberiu Argint

Divorțul de actorul George Burcea dar și noua relație cu Tiberiu Argint au făcut-o pe Andreea Bălan o femeie fericită.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan nu se mai ascunde cu relația sa. Ce a făcut blonda în casa iubitului său.

Gata, nu se mai ferește. Ce a făcut Andreea Bălan cu iubitul său, Tiberiu Argint

A suferit mult după divorțul de George Burcea, dar acum toate lucrurile au început să se așeze. Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare în casa iubitului său. Cei doi stau în brațe și se uită la televizor. De altfel, aceasta i-a recunoscut Simonei Gherghe că este îndrăgostită și nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii. ”Eu nu mă mărit acum. Evident că da, la un moment dat, peste câțiva ani buni, de ce nu. Da, sunt îndrăgostită”, a declarat cântăreața.

Ce sfaturi le-a dat celor care vor să-și unească destinele

Pe de altă parte, Andreea Bălan le-a dat sfaturi concurenților emisiunii Mireasa care vor să se căsătorească. ”Îi sfătuiesc să se căsătorească din dragoste, pentru că dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună, deci este bine să vă cântăriți bine sentimentele, să vă dați seama ce simțiți. Cu toții greșim, dar important este să fii tolerant și să-ți dai seama că dacă persoana de lângă tine are defecte și tu ai defecte și să ne acceptăm așa cum suntem”, a menționat vedeta.

Blonda și actorul George Burcea divorțează la tribunal

Pentru că Andreea a refuzat divorțul la notar, se va despărți de George Burcea la tribunal. ”Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că astfel își va putea proteja fetele, atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că, ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur”, au spus surse din anturajul celor doi.