Actualitate

Gata. E mamă cu acte în regulă. A pregătit deja camera copilului…

Și-a îndeplinit cel mai mare vis. Va deveni mamă. Nu a stat pe gânduri și a pregătit camera copilului.

E cea mai fericită din lume. A început să facă pregătiri pentru camera copilului care va veni. Promite că acesta va avea o viață de poveste.

Gata. E mamă cu acte în regulă. A pregătit deja camera copilului…

Oana Lis a reușit! A primit certificatul de părinte adoptiv și a încheiat toate procedurile pentru a deveni mamă. Împreună cu Viorel Lis au început să facă pregătirile necesare, iar camera copilului este gata. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru cei de la redactia.ro că la anul ea și Viorel vor avea alături sufletul nevinovat pe care și l-au dorit cu tot sufletul.

Eu dacă pornesc la un drum, nu mai dau în spate

”Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate.

Sunt convinsă că la anul voi fi mămică. (…) În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă gândesc deja că copilul deja trăiește, dar el nu știe că o să facă parte din viața mea și eu din viața lui”, a spus, entuziasmată, Oana Lis.