Actualitate

Gata, a recunoscut. Mihai Mitoșeru are o nouă iubită

A suferit enorm după despărțirea de fosta sa soție, dar acum situația pare să revină la normal. Mihai Mitoșeru are o nouă iubită.

De când a divorțat, în viața lui Mihai Mitoșeru au venit tot felul de probleme. Într-un final, vedeta a recunoscut că are o nouă iubită.

Gata, a recunoscut. Mihai Mitoșeru are o nouă iubită

Și-a găsit, în sfârșit, sufletul de care are nevoie ca să meargă liniștit în viață. Mihai Mitoșeru are o nouă iubită. Dar, din diverse motive, cei doi au luat acum o pauză. Care să fie motivul? Se pare că bărbatul s-a speriat. „Am cunoscut o fată și fata e ok, chiar e prea ok și mă sperie, pentru că anul ăsta m-am obișnuit și eu să fiu singur. I-am zis de 4 zile ”Lasă-mă un pic în pace că m-am speriat. Tu ești prea ok și eu sunt nebun. Lasă-mă în nebunia mea”, a declarat Mihai Mitoșeru într-o emisiune TV.

Camelia Mitoșeru e total schimbată după problemele de sănătate

Anul acesta în luna februarie mama lui Mihai, Camelia Mitoșeru a trecut printr-un moment cumplit. A fost diagnosticată cu meningiom, o tumoră benignă localizată la nivelul creierului și ulterior operată de urgență. Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea și domnișoarei Jasminne Pană. Mulțumesc tuturor celor de la spital care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.