Actualitate

Garcea se întoarce. La ce post de televiziune va putea fi văzut pe Mugur Mihăescu

Bucurie pentru fanii lui Garcea. Mugur Mihăescu revine pe sticlă după patru ani de pauză. De data aceasta însă, acesta va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea primarului din Voluntari, Florin Pandele.

E fericit că va fi din nou în fața telespectatorilor pe care îi iubește atât de mult. Actorul Mugur Mihăescu va putea fi văzut în curând la televiziunea Metropola.

Garcea se întoarce. La ce post de televiziune va putea fi văzut pe Mugur Mihăescu

Începând cu data de 10 mai, Garcea va fi din nou pe micile ecrane. Acesta nu va fi în rolul de actor, ci în cel de prezentator. Noua sa producția se numește Meriți și va fi un late night show, unde invitații își vor spune povestea de viață. „Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

„Meriți” este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a declarat Mugur Mihăescu.

Ce replici dure a avut vizavi de Guvernul Câțu

Războinic așa cum îl știu toți, Mugur Mihăescu a adus criti dure guvernului Câțu pentru că a lăsat românii fără locuri de muncă. „Noi i-am ales. Suntem un popor de melci. Nici nu ieșim să ne batem pentru că ne-au interzis dreptul la muncă. Dreptul a zeci, sute de mii de categorii sociale l-au interzis, invocând alt drept, dreptul la sănătate. Se fac controale, ia uite colo că se întâmplă, cârciuma cutare face chefuri, dar pe oamenii aia i-ai despăgubit că i-ai tocat cu dreptul la muncă?!

Tu te-ai împrumutat de 100 de miliarde și nu ai găsit 500 de milioane să salvezi o industrie de un milion de oameni. Sunt un milion de oameni, din industriile pe orizontală, afectați de așa ceva. (…) De restul un milion cărora le-ai interzis dreptul la muncă și apoi îi arăți cu degetul (…)

Mugur Mihăescu este în colaps! ”Meseria mea a fost umorul. Nu mai pot face comedie. Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu am simțit asta”
Pe mine m-ai închis că am două jaluzele și o copertină retractabilă de până că zici că este spațiu conform protocolului. Cu cine să vorbesc? I-am votat, cu ei trăim, ei oricum trăiesc indiferent de cât vorbim noi și melcii își merită conducătorul.

Dacă tu nu știi să dai jos cu acești indivizi care ți-au interzis dreptul la muncă, la educație, până și la sănătate că nu au fost în stare să facă niște reguli elementare.

Nu i-a văzut nimeni niciodată pe acești specialiști. Nimeni nu a zis somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta, plus somitatea asta plus vreo două somități din țările lovite de paranoia asta și care nu au știut, uite cu ăștia ce au zis asta am făcut noi”, a mai spus actorul.