Actualitate

Gabriela Prisăcariu, replică usturătoare pentru Mihaela Rădulescu! „Bunica lui Dani s-a…”

Gabriela Prisăcariu i-a dat o replică usturătoare Mihaelei Rădulescu, fosta iubita a soțului ei. Ce i-a putut spune, la televizor?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează acum o familie, sunt căsătoriți și au un băiețel pe care îl iubesc enorm- pe Luca Tiago. Chiar dacă au o relație de câțiva ani și pare că lucrurile merg bine, că își țin pro˙blemele departe de ochii curioșilor, se pare că Gabriela Prisăcariu nu l-a iertat pe Dani Oțil pentru lucrurile pe care le-a făcut înainte ca ei doi să fie împreună.

Prezentă în finala iUmor, Gabriela Prisăcariu a decis să scrie un roast și, dat fiind faptul că soțul ei a fost parte din juriu, pentru o seară, fostul model nu s-a putut abține să îl ia peste picior. Astfel, Gabriela Prisăcariu i-a dat o replică usturătoare Mihaelei Rădulescu, pe care a caracterizat-o ca fiind „bunica lui Dani”, iar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au rămas cu gura căscată când au auzit cele spuse de soția lui Dani Oțil.

Advertisment

Gabriela Prisăcariu, replică usturătoare pentru Mihaela Rădulescu!

”Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu, în fața juraților de la iUmor, cărora nu le-a venit să creadă.

Advertisment

Mai mult, Gabriela a continuat și a făcut o glumă chiar despre băiețelul lor sau, mai bine spus, despre tatăl acestuia. Pentru a-l tachina pe soțul ei, fostul model a glumit și a transmis că nu Dani este tatăl micuțului Luca Tiago, dar că are foarte mare grijă de el.

”Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui”, a mai spus Gabriela Prisăcariu, în glumă, pe scena iUmor.

Advertisment
Advertisment