Actualitateinfo

Gabriela Firea i-a șocat pe toți. Cum a apărut îmbrăcată la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase

Advertisment
Advertisement

Gabriela Firea i-a șocat pe toți. Cum a apărut îmbrăcată la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstas. Fiul cel mic al acestuia, Mihnea Năstase, și-a unit destinele cu iubita sa, Corina Corolevschi. Alături de ei au fost și cuplul Fire-Pandele. Ce ținută a purtat fostul primar General al Capitalei.

Advertisment

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase. Fostul premier al României a acuzat-o de manipulare pe soția lui Pandele

Advertisment

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase. După o relație de aproape șase ani de zile, Mihnea Năstase și Corina Corolevschi s-au căsătorit. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și-a unit destinele cu femeia vieții sale. Alături de ei au fost și Gabriela Firea și Florentin Pandele. Fostul primar al Capitalei a strălucit, purtând o rochie neagră cu aplicații din dantelă.

Gabriela Firea a postat câteva imagini de la marele eveniment, în care apare alături de miri, dar și de socrii mari, Adrian și Dana Năstase. „…Si au trait fericiti, pana la adanci batraneti❤️ Casa de piatra, Corina si Mihnea! Sa fiti fericiti si binecuvantati!🙏🤍🎂💐💞#aboutlastnight #loveandmarriage #happyness #togetherforever”, a fost mesajul postat la descrierea fotografiilor publicate pe retelele de socializare. Internauții au lăudat ținuta fostei jurnaliste și le-au urat casă de piatră mirilor.

Adrian Năstase, atac acid la adresa Gabrielei Firea

În urmă cu un an, fostul politician, Adrian Năstase o acuza pe Gabriela Firea de manipulare, după ce aceasta a declarat că Victor Ponta ar fi cerut partidului 40 de locuri parlamentare pentru a-i sprijini candidatura. ”Dialogam cu Victor Ponta destul de prietenește, dar lucrurile s-au schimbat probabil pentru că domnul Ciolacu le-a spus că 40 de parlamentari e cam mult. Nu s-au închis negocierile, mi-aș dori ca această alianță PSD – PRO România să se realizeze, dar pe sondaje realiste” a spus Firea.

Într-un interviu, Adrian Năstase a declarat că l-a sunat personal pe Victor Ponta pentru a verifica dacă informațiile dezvăluite de fostul primar al Capitalei sunt adevărate. ”Nu cred într-o perspectivă foarte luminoasă a stîngii” a spus fostul premier. ”Cît de bună va fi situația PSD la alegeri va depinde foarte mult de congres și de capcitatea de a uni, nu de formule de diversiune, cum a fost cea pe care am văzut-o legată de ideea că nu se poate face o alianță cu Pro România, pentru că ar fi cerut 40 de locuri la alegerile parlamentare. Am vorbit cu Ponta, care mi-a spus că nici vorbă, nu a existat nicio discuție de acest gen. Astăzi chiar am vrut să verific o informație care ține, după părerea mea, de un anumit tip de manipulare, care încearcă cumva să fragmenteze stînga în perspectiva bătăliilor care urmează” a spus Năstase.

 

Advertisment
Advertisment