Actualitateinfo

Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea nu a avut o viață deloc ușoară, iar copilăria un adevărat coșmar. Cine a bătut-o în ultimul hal.

A avut un tată violent și alcoolic care i-a transformat viața într-un iad. Cine a bătut-o pe Gabriela Firea și cine e bărbatul care a părăsit-o.

Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o

Cu mulți ani în urmă, într-un interviu acordat revistei Tango, Gabriela Firea a făcut dezvăluiri incendiare privind copilăria sa. Aceasta a povestit că tatăl, alcoolic și violent, s-a comportat îngrozitor cu cele două și le-a făcut să sufere.

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie și adolescență. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă și neavând foarte multe din cele necesare la școală, a trebuit să mă confrunt cu răutățile celorlalți copii (…). Care observau și că n-am pachețel cu mâncare, și că sunt încălțată în pantofi vechi de trei ani, de la sora mai mare. Și hăinuțele sărăcăcioase și multe altele de care ei râdeau. Iar eu mă simțeam umilită.

Dar ce puteam face? Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineață pînă seară, era extraordinar de harnică și de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu știu cum ar fi făcut față… (…)

N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz.

Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim”, a declarat atunci Gabriela Firea.

Ce bărbat a părăsit-o pentru că a fost săracă

Un alt episod care a marcat-o profund pe Gabriela Firea a fost atunci când a fost părăsită de iubitul său. Motivul? Era săracă. „Dar vreau să spun (…) că eu nu eram cea de acum, dacă nu aș fi avut o asemenea copilărie… Nici în adolescență n-am fost scutită de umilințe. Am iubit și eu, ca orice față, așa cum se iubește la vârsta asta. Prin clasa a zecea aveam un prieten de care eram îndrăgostită și care zicea, la rândul lui, că și el e îndrăgostit de mine.

Până într-o zi, când mi-a spus că nu mai putem fi prieteni, pentru că părinții lui nu-i mai dau voie. Motivul era diferența de condiție socială. El făcea parte dintr-o familie înstărită. Cu alte cuvinte, m-a părăsit pentru că eram săracă. Și eram doar niște copii de 16 ani, amândoi… Dar toate acestea, așa cum am spus, au făcut din mine ceea ce sunt acum. Căci pe mine frustrările și umilințele mă deprimă pe termen scurt, dar mă motivează pe termen lung”, a mai spus Gabriela Firea.