Actualitateutile

Socant ! Gabriela Cristea e disperată. Fetița ei cea mare are mari probleme

Ce s-a întâmplat cu Iris, fiica cea mare a vedetei Gabriela Cristea. Problemele acestea de sănătate ale acesteia nu pot fi trecute cu vederea.

Iris, fetița cea mare a frumoasei Gabriela Cristea are mari probleme. Ce face aceasta noaptea a făcut-o pe vedetă să caute un psiholog.

Gabriela Cristea e disperată. Fetița ei cea mare are mari probleme

A dezvoltat un obicei care a făcut-o pe Gabriela Cristea să fie disperată. Ce s-a întâmplat cu Iris, fiica frumoasei vedete? Părinții nu știu să facă în acest moment ca să scape de probleme. În cadrul show-ului pe care îl au împreună, cei doi au povestit că fetița se dezbracă în timpul nopții și caută cu disperare un psiholog. „De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbăm pătuțul”, a declarat Tavu Clonda la Antena Stars.

Vrea de urgență să găsească un psiholog

Chiar dacă a consultat mai mulți medici, Gabriela Cristea nu a fost mulțumită de nici unul și caută cu disperare un psiholog pentru copii. „Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții, Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a declarat bruneta. Vedeta și soțul său au împreună două fetițe minunate și nu exclud să mai aducă pe lume încă un copil. „Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională. Carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minunate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare cu ceva timp în urmă.

Tags