Actualitate

Gabi Bădălău, probleme cu sănătatea din cauza vaccinului anticoronaviru

Problemele se țin scai de afaceristul Gabi Bădălău. Acesta s-a vaccinat împotriva coronavirusului și are probleme de sănătate.

Unul dintre cei care s-au vaccinat împotriva coronavirusului este și Gabi Bădălău. Acum, acesta are probleme.

Gabi Bădălău, probleme cu sănătatea din cauza vaccinului anticoronavirus

Recent, Gabi Bădălău a făcut rapelul și a avut reacții adverse puternice, la care nu s-ar fi așteptat. Medicii au spus că acestea sunt absolut normale și toată situația se va schimba, dar trebuie să aibă răbdare. În acest moment însă, acesta se simte foarte slăbit și nu știe ce trebuie să facă ca să își revină. În altă ordine de idei, situația dintre afacerist și fosta sa soție nu s-a schimbat deloc, cei doi aruncându-și cuvinte grele unul altuia. Pe de altă parte, însă acesta a fost făcut praf și de fosta amantă. Aceasta a spus despre Bădălău lucruri grave, care l-au pus într-o postură la care nu s-ar fi gândit nimeni.

La Bălăceanca vreau să te văd!

„Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-a spus fosta amantă lui Bădălău.