Actualitate

Fume Vapes – noul trend în materie de vapat 

Narghileaua electronică de unică folosință Fume Vapes începe să devină o tendință foarte populară în lumea vapatului. Este posibil să fie mai puțin cunoscut ceea ce le face atât de unice și benefice. Iată câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra o țigară electronică de unică folosință sau vape fără nicotină Fume Vapes. 

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ce este vapatul prin narghileaua electronică Fume Vapes?

Vapatul este forma de fumat din secolul al XXI-lea. Oamenii inhalează vaporii infuzați cu nicotină din e-lichid/aromă. E-lichidul este încălzit de o componentă electronică pentru a crea vapori.

Vapatul este diferit de fumat, care arde frunza de tutun, creând fum. Vapatul, spre deosebire de fumat, are și opțiunea de vape fără nicotină, ce nu furnizează această substanță. Dispozitivele de vaporizare sunt cunoscute și sub denumirea de narghilea electronică și pot ajuta fumătorii să renunțe la țigări, creând aceeași experiență, fără tutun.

Advertisment

 

Advertisment

Narghileaua electronică Fume Vapes conține nicotină? 

Narghileaua electronică de unică folosință Fume Vapes vine într-o varietate de opțiuni, pe lângă aromele diverse, există și procente diferite de nicotină, de la cele de 2% sau 5%, la vape fără nicotină. Găsirea concentrației potrivite depinde de experiența anterioară de fumat și de preferințele dvs. personale. Incearca o gama variata de arome pe efume.ro

 

Cum arunci o narghilea electronică de unică folosință Fume Vapes?

Multe jurisdicții reglementează gestionarea adecvată a deșeurilor care conțin orice cantitate de nicotină sau orice material care se încadrează în categoria materialelor periculoase. Nu se poate pur și simplu arunca la gunoi înainte de a le gestiona corect. O baterie terminată și rezervorul de e-lichid gol indică faptul că este timpul să schimbați țigara electronică de unică folosință Fume Vapes. După cum sugerează și numele, dispozitivele de unică folosință sunt făcute pentru utilizare de o singură dată. De asemenea, este esențial să aruncați în mod responsabil o narghilea electronică de unică folosință uzată.

Deoarece se află sub materialele periculoase, se recomandă să îndepărtați în mod corespunzător materialul de umplutură și să-l spălați sub jet de apă până când eliminați toate reziduurile de nicotină. Apoi împachetați-l în material biodegradabil. Trebuie să clătiți corect cartuşul și să-l sigilați cu dopul original. Numai atunci se poate arunca ca deșeurile obișnuite de plastic.

Advertisment
Advertisment