Actualitate

Fulgy de la Clejani, noi probleme cu legea! Ce a făcut băiatul Vioricăi și al lui Ioniță, de data aceasta

Fulgy de la Clejani are noi probleme cu legea, fiind în prim-planul unui scandal de proporții din cauza sumei de... 600 de Euro!

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fulgy de la Clejani are noi probleme cu legea, după ce pe parcursul ultimilor doi ani a fost implicat în mai multe scandaluri din cauza consumului de substanțe interzise. Mai mult decât atât, după ce oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost surprins la volanul bolidului său, încălcând din nou legea. De data aceasta, însă, motivul pentru care Fulgy de la Clejani trebuie să dea cu subsemnatul în instanță este incomparabil cu ce a înfăptuit până acum.

Un service auto situat în Capitală, în cartierul Cotroceni mai exact, refuză să plătească despăgubiri pentru un accident rutier în care Fulgy de la clejani, pe numele său real Fulgerică Manole, a fost implicat. Băiatul Clejanilor trebuie să ajungă în instanță din cauza sumei de 600 de Euro, în calitate de intervenient, după ce firma auto a deschis procesul.

Advertisment

Fulgy de la Clejani, noi probleme cu legea! Ce a făcut băiatul Vioricăi și al lui Ioniță, de data aceasta

Potrivit spynews.ro, firma a decis să își facă dreptate respectând legea, iar Fulgy de la Clejani trebuie să își facă apariția, din nou, în sala de judecată. Amintim faptul că și anul trecut băiatul Clejanilor a apărut în fața instanței, după ce a tâlhărit un jurnalist. La momentul respectiv, i s-a impus să meargă la specialiști, pentru a-și rezolva problemele comportamentale.

Advertisment

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului.”

Advertisment
Advertisment