Actualitate

Ce le făceau frații Tate fetelor care lucrau pentru ei, la videochat? Toate aveau același „însemn”

După ce procurorii DIICOT au precheziționat casa fraților tate, anchetatorii au realizat o descoperire șocantă. Iată despre ce e vorba.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În urmă cu puțin timp, Poliția Ilfov și mascați trimiși de DIICOT au percheziționat vila din Pipera în care locuiesc frații Tate. Cei doi au fost acuzați de trafic de persoane, viol și privare de libertate, după ce s-a descoperit că o tânără originară din America a fost sechestrată de către cei doi milionari de origine britanică, dar care locuiesc în România de ani buni. Ulterior, oamenii legii au făcut o descoperire șocantă cu privire la acțiunile pe care frații Tate le-au făcut, pentru a-și „însemna” angajatele la videochat.

Frații Tate au, de fapt, mai multe fete care făceau videochat pentru ei. Dintre acestea, o parte erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză ”Owned by Tate”- „Deținută de Tate”, semn că bărbații își tratau angajatele ca pe simple obiecte. Chiar dacă Tristan Tate a declarat, la un moment dat, că a vândut studiourile de videochat pe care le avea în Marea Britanie, nu a putut sta departe prea mult timp de business-ul care l-a îmbogățit.

Advertisment

Ce le făceau frații Tate fetelor care lucrau pentru ei, la videochat? Toate aveau același „însemn”

Frații Tate au închiriat un imobil situat în apropierea locuinței pe care ei o dețin în Pipera, unde au deschis mai multe studio-uri de videochat. La această locație au fost descoperite patru persoane, și nu două, așa cum se arăta în raportarea inițială. Este vorba despre trei românce și o tânără originară din SUA. Fiecare dintre aceste fete aveau propria cameră, unde s-au găsit mai multe jucării sexuale.

Advertisment

Una dintre românce și tânăra din SUA au mărturisit că erau ținute în casă împotriva voinței lor, în timp ce alte două persoane care purtau pe braț însemnul „Owned by Tate” le-au luat apărarea celor doi bărbați. Americanca Emma Gabbey a declarat că Tristan Tate a abordat-o pe Facebook, unde i-a spus că este îndrăgostit de ea și a chemat-o în România. Ajunsă în vila din Pipera a noul ei iubit, Emma Aida Gabbey a realizat că tocmai a fost victima unei înșelăciuni, în condițiile în care a primit imediat o cameră în imobilul închiriat pentru videochat.

 

Advertisment
Advertisment