Actualitate

Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Soția sa e intubată

Șarmantul Rică Răducanu trece prin momente grele. Atât el cât și soția se află în spital, după ce au contactat coronavirus.

Rică Răducanu are grave probleme. Se află în spital cu coronavirus, iar soția sa e intubată.

Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Soția sa e intubată

Clipe cumplite pentru unul dintre cei mai mari portari ai echipei Rapid, Rică Răducanu. Cu doar câteva zile în urmă, acesta a luat coronavirus și se află în spital alături de soția sa. Aceasta se află într-o situație gravă, fiind în acest moment intubată. Fostul sportiv spune că nu se simte chiar atât de rău, dar pentru a-l monitoriza, medicii l-au internat și pe el.

“Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, a declarat Rică pentru Pro TV. Răducanu și soția sa sunt de mai mult de 50 de ani împreună și aceasta l-a iertat ori de câte ori a călcat strâmb în căsnicie.

Anul trecut a suferit o operație

În 2007 Rică Răducanu, ca urmare a colesterolului ridicată a făcut un accident vascular cerebral, care a fost provocat de un cheag de grăsime depus pe o venă. Anul trecut, acesta a început să spună că nu mai poate să meargă din cauza durerilor de la nivelul genunchilor. Ulterior au apărut și probleme cu inima, dar și o răceală extrem de puternică. În aceste condiții, el a fost operat. ”Pacientul a fost operat cu succes, este în afara oricărui pericol, operația a decurs conform protocolului operator! O să fie externat luni sau cel mai târziu marți, săptămâna viitoare, atunci când vom fi siguri că își va relua procesul de micțiune în condiții optime”, a declarat, pentru Click!, directorul medical al Spitalului Colentina, dr. Furtuna Bogdan.

 

Tags