Actualitate

Fosta nevastă a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu

Ca să pună și mai mult paie pe foc, fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, spune lucruri incredibile despre Bianca Drăgușanu.

N-a mai suportat să stea departe și vrea să facă lumină în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ce spune Iulia Sălăgean.

Fosta nevastă a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu

Odinioară prietene, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean sunt acum la cuțite. Iulia n-a putut să mai stea deoparte și a spus tuturor de ce e în stare Bianca atunci când cineva o deranjează.

”Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet. Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu.

Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel timp. E printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul. (…) Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi, prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex.”, a declarat Iulia Sălăgean în emisiunea lui Dan Capatos.

„Am fost de față la unele chestii”

Iulia nu s-a oprit aici și a vorbit și despre lucruri mult mai grave pe care le-a făcut Bianca, unele dintre ele în prezența ei.  „Eu nu știu dacă ei i-ar conveni să-i cumpere cineva Instagramul definitiv mai ales că ea cumpără și urmăritori. Am fost de față la unele chestii și știu cum lucrează ea când nu suportă pe cineva, ea are un contact și închide conturi, chiar și la o fostă prietenă i l-a închis. Suferă mult de ea, știu că ea le închide. Penibilă. Eu nu înțeleg o chestie, dacă tu spui că ești fericită, împlinită, la ce mai creezi astfel de ocazii. Ea știe foarte bine că are o bubiță.”, a conchis Iulia.