Actualitate

Fosta iubită a lui Tristan Tate, declarații șocante despre frații milionari: „El racolează fetele, are un comportament destul de violent”

Fosta iubită a lui Tristan Tate face declarații șocante în scandalul momentului, despre frații milionari de origine britanică.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, este implicat într-un scandal de proporții. În acest sens, fosta lui iubită, Cătălina Maria, a ieșit în lumina reflectoarelor pentru a vorbi despre modul de operare al bărbatului, căci nu a fost doar partenera, ci și angajata lui!

„Eu cu Tristan Tate m-am cunoscut pe Facebook, în 2018, el m-a abordat. El folosea Tinder și încă-l folosește pentru a aborda fetele. El are iubită de vreo șapte ani, care-i permite totul. Care lucrează pentru el, îi face bani. Tuturor fetelor le spune că iubita lui e angajata lui și că nu are nicio treabă cu ea”, a declarat Cătălina Maria, pentru Cancan.ro.

Advertisment

Fosta iubită a lui Tristan Tate, declarații șocante despre frații milionari

„La început a fost vorba de relație, nu a fost vorba de muncă. La început e drăguț, cred că așa e cu toate fetele. După aceea se vede adevărata lui față. Are un comportament destul de violent. Nu a fost neapărat violent cu mine, cât cu persoanele din jurul lui. Abuzează de alcool și devine violent. Nu a dat în mine sau ceva…

Advertisment

Nu știu vreun caz în care Tristan să fi lovit fetele care lucrează pentru el. Știu doar de fratele lui că a lovit o fată, destul de rău. A filmat-o și după a pus-o să spună că e vrăjeală, dar a bătut-o destul de rău. După ce ne-am despărțit l-am contactat pentru că voiam să lucrez pentru el. Eu, înainte să lucrez pentru el, am făcut videochat în altă parte și-mi tot dădea mesaje și mă întreba de ce nu lucrez pentru el.

În cele din urmă, am lucrat pentru el două săptămâni în care nu am fost plătită. Nu am făcut la el în casă! El racolează, oarecum, fetele le pune într-o casă, separat de el, le spune că sunt împreună cu el și le pune într-o casă în care să lucreze! Eu aveam o casă în «American Village», unde stăteam singură.

El e super strict! Ne-am certat pentru că eu am vrut să ies mai devreme de la muncă și el a început să facă crize că am ieșit și a început să mă acuze că am făcut nu știu ce cu nu știu cine … A făcut o criză și mi-a zis să plec. I-am zis «OK, dar tu să mă plătești pentru cât am muncit!» Bine, nu am mai văzut banii ăia. Erau cam o mie și ceva. Nu făcusem foarte mult, dar gestul în sine m-a deranjat! După aceea, ne mai certam din când în când pentru că-mi făcea plăcere să-l enervez până mă bloca”, a mai spus Cătălina Maria, despre Tristan Tate, pentru sursa citată anterior.

Advertisment
Advertisment