Actualitate

Filmul Disney din 1973, Robin Hood, are parte de un remake

Îndrăgita companie vine cu o altă surpriză pentru urmăritori. Noua versiune a clasicului va fi însă disponibilă exclusiv pe platforma de streaming Disney Plus.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

După “Regele Leu”, “Mulan” și “Aladdin”, acum și “Robin Hood” are parte de un remake. Această versiune va putea fi urmărită însă doar pe Disney Plus.

Serviciul de streaming asemănător Netflix se bucură de un succes incredibil. Că urmare a măsurilor de izolare impuse în contextul pandemiei de coronavirus, numărul abonaților Disney Plus a crescut foarte rapid.

Advertisment

Robin Hood are parte de un remake

Ca și Regele Leu, noua versiune a lui Robin Hood va avea personaje antropomorfe. Filmul va fi de asemenea și un musical. Carlos Lopez Estradă, cunoscut în special pentru producția “Blindspotting” din 2018, se va ocupa de producția versiunii remake.

Advertisment

Kari Granlund, care a scris recentul remake-ul “Lady and the Tramp”, va face și el parte din echipa. Încă nu se știe când va începe Disney acest proiect. Producțiile din toată lumea au fost suspendate, în urma măsurilor de distanțare socială menite să oprească răspândirea pandemiei.

“Robin Hood” nu e primul film care va fi exclusiv pe Dinsey Plus. “The Lady and the Tramp” e disponibil acum, de asemenea, doar pe platforma de streaming.

Disney încearcă astfel să le ofere abonaților motive să continue plata serviciului, folosind filme care nu au avut mare succes în cinematografe.

Filmul “Artemis Fowl” va avea o soarta asemănătoare. Inițial, acesta trebuia să fie lansat în cinematografe, însă acum va apărea pentru prima dată pe Disney Plus. Președintele companiei, Bog Iger, a declarat că tot mai mult filme vor deveni exclusivități pe platforma de streaming.

Disney Plus are un succes impresionant

Pandemia de coroanvirus a afectat serios compania Disney. Parcurile tematice au fost închise, iar producțiile filmelor suspendate. Astfel, conducerea s-a gândit să lanseze o platforma asemănătoare Netflix.

Serviciul de streaming a ajuns deja la 50 de milioane de abonați din toată lumea. Numărul este cu atât mai impresionant, ținând cont că platforma e lansată acum cinci luni.

Experții care analizau viitoarea evoluție a Dinsey Plus, au preconizat că acest număr de abonați va fi atins tocmai în 2022.

Platforma a fost lansată luna trecută în opt țări europene și în India. Aceasta va fi disponibilă și în America Latină și Japonia până la finalul anului.

Advertisment
Advertisment