Actualitate

Filme pe care le puteți viziona gratuit pe YouTube

În aceste momente, filmele și serialele sunt un mare aliat pentru toată lumea. Platforma Youtube are și ea numeroase filme pe care le poți viziona integral în mod gratuit.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Dacă te-ai trezit că vizionezi iar filmele preferate sau cauți la nesfârșit pe toate platformele de streaming ceva nou la care să te uiți, Youtube e salvarea ta.

Această platformă oferă utilizatorilor zeci de filme pe care le poți viziona gratuit. Este perfect în contextul în care oamenii din întreaga lume continuă să rămână acasă din cauza pandemiei de coronavirus.

Advertisment

Uite ce poți viziona gratuit pe Youtube

A fost anunțat că Lionsgate va transmite gratuit Hunger Games, La La Land, John Wick și Dirty Dancing în următoarele patru seri de vineri. Așadar, pregătește-ți popcornul pentru că Lionsgate va fi live. Vinerea aceasta va fi difuzat Hunger Games.

Advertisment

Dacă ai chef de o dramă romantică, atunci vizionează ,,Before we go”. Povestea are la bază întâlnirea neașteptată dintre doi necunoscuți, care le va schimba total viața. Nu uita să ai la îndemână multe șervețele, căci se va lăsa cu lacrimi.

Fii pregătit să plângi în timpul filmului ,,A Little Bit of Heaven” în care joacă Kate Hudson și Gael García Bernal. Este vorba despre o femeie cu spirit liber, care află că are cancer de colon în fază terminală. În ciuda faptul că și-a propus să nu se îndrăgostească, aceasta își întâlnește iubirea vieții.

,,Labor Pains” te va face să râzi cu lacrimi

Filmul o urmărește pe Thea care este la un pas să își piardă locul de muncă. Ea este capabilă de orice pentru a evita să fie concediată, mai exact, minte că este însărcinată. De acolo, Thea trebuie să îi convingă pe toți că așteaptă cu adevărat un copil și chiar începe să își falsifice o burtică de gravidă. Ei bine, ce urmează va trebui să afli singur.

Întotdeauna este bine-venit un film plin de acțiune și aventură, mai ales dacă joacă Paul Walker și Jessica Alba. ,,Into the Blue” îi prezintă pe Sam și Jared în timp ce își trăiesc povestea de iubire în Bahamas. Dar când prietenii lor îi vizitează și pleacă împreună la o vânătoare de comori, aceștia descoperă mai mult decât se așteptau.

Advertisment
Advertisment