Actualitateinfo

Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în sufletul ei

Sara, fiica lui Brigitte, este mult mai fericită acum că partenerul mamei sale a plecat din casa lor.

Fosta soție a lui Ilie Năstase presimte că adolescenta ascunde ceva în ceea ce-l privește pe actualul ei soț. Ce se întâmplă cu fiica lui Brigitte.

Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în sufletul ei

Culmea, Sara, cea care nu își ajuta mama aproape niciodată la treburile casnice, i-a sărit în ajutor imediat ce Florin Pastramă nu a mai fost în „peisaj”. Dis-de-dimineață, Sara s-a trezit și i-a făcut cafea mamei sale, apoi a ajutat la toate treburile pe care, de obicei, Florin le făcea.

”Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei. O să încerc să descifrez și să țin cont”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Atitudinea tinerei e surprinzătoare

Ce-i drept, atitudinea Sarei este total surprinzătoare, având în vedere că de fiecare dată când tânăra avea o divergență cu mama ei, Florin îi sărea în apărare, ba chiar, de multe ori, el era cel care îi dădea bani să iasă în oraș atunci când Brigitte nu voia.